ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της βατότητας των αγροτικών δρόμων σε χωριά υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη

 

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της βατότητας των αγροτικών δρόμων σε Κρεμαστή, Μαριτσά, Παραδείσι, Θεολόγο, Δαματριά και Παστίδα, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Αναστάσιος Σπανός δήλωσε τα εξής:

«Αδιάκοπα και ασταμάτητα, προσπερνώντας μικρόψυχες προσεγγίσεις, συνεχίζουμε με την καθοδήγηση του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη το έργο μας.

Τώρα που βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες, μπήκαμε στην τελική ευθεία αποκατάστασης της βατότητας των αγροτικών δρόμων στην Κρεμαστή, Μαριτσά, Παραδείσι, Θεολόγο, Δαματριά και Παστίδα, με συγκεκριμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Μέρα με τη μέρα, πετυχαίνουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση των υποδομών προς όφελος των κατοίκων της Ενότητάς μας. Δεν περιμένουμε κανένα.

Προχωράμε μπροστά.

Το έργο μας είναι ορατό και μετρήσιμο. Όποιοι θέλουν να συστρατευτούν στην κοινή προσπάθεια, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, καλοδεχούμενοι».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ