ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν ο σύντροφος και η μητέρα των 3 παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

 

Οι αστυνομικές αρχές στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας και του συντρόφου της για την υπόθεση των τριών ανήλικων παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στο σπίτι.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν στο σπίτι τους σε συνθήκες πλήρους παραμέλησης και εξαθλίωσης σύμφωνα με καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά».

Παράλληλα έκανε γνωστό πως «πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα».

Η πρώτη καταγγελία για την κατάσταση που ζούσαν τα παιδιά έγινε στις 20 Φεβρουαρίου και στις 21 Φεβρουαρίου έφτασε η υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.  Χθες έκανε καταγγελία και ο 50χρονος πατέρας ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με την σύζυγό του.

Έτσι σήμερα το πρωί γύρω στις 7.30 άνδρες του αστυνομικού τμήματος στον Άγιο Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Άμεση Δράση εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου έμενε η 30χρονη μητέρα των παιδιών μαζί με τον 54χρονο σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο ενήλικες και στη συνέχεια τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ