ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνέντευξη διαμαρτυρίας από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 πραγματοποίησε, για πρώτη φορά στα χρονικά των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, συνέντευξη τύπου, για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ενόψει και του επικείμενου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ευχαριστούμε θερμά και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ρόδου κο Αντώνιο Καμπουράκη, για την παραχώρηση της αίθουσας Εθιμοτυπίας που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου.
Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Κομμάτων, εκτός του ΚΚΕ, της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, οι κοι Μουτσάκης Νικόλαος και Λυμούρης Παναγιώτης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο κος Μπαράκας Αθανάσιος του Μέρα 25 και ο κος Παπουτσής Κωνσταντίνος της Ελληνικής Λύσης. Επίσης, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ. Χαιρετισμό έστειλε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κος Βασίλειος Υψηλάντης, δηλώνοντας την στήριξη του στα δικαία αιτήματα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.).
Δυστυχώς, η απουσία των Βουλευτών Δωδεκανήσου και ειδικά της Κυβέρνησης ήταν αισθητή, προκαλώντας αρνητική εικόνα, χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό για τα θέματα των Στρατιωτικών πόσο μάλλον για τους ίδιους τους Στρατιωτικούς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το ίδιο έπραξαν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στην συνέντευξη τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) στις 09/06/2022 στην Αθήνα. Επίσης, πριν 1 μήνα στις 28/05/2022 σε εκδήλωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, Έκθεση Πυρογραφίας και Ξύλινων Ομοιωμάτων «Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ», για ακόμη μία φορά ήταν απών. Μία εκδήλωση απόδοσης τιμής και δόξας στην μνήμη της Δέσποινας Αχλαδιώτη για την πίστη και αφοσίωση που επέδειξε προς την Πατρίδα. Μία εκδήλωση ΕΘΝΙΚΗΣ συνείδησης και ΕΘΝΙΚΗΣ σημασίας λόγω και των προκλήσεων που δεχόμαστε από την γείτονα χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), η εργασιακή μας αξιοπρέπεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή μας και θα συνεχίσουμε να την διεκδικήσουμε με απαράμιλλο σθένος, όπως ακριβώς συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε αποστολή μας ανατίθεται.

Οι Στρατιωτικοί ΔΕΝ επαιτούν, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ!!!

 

Με εκτίμηση.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο                                                Ο

Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

Επχιας (ΠΖ)                                Ανθστης (Ο)

Τηλ: 6971601974                      Τηλ: 6977422225

 

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ