ΔΙΑΦΟΡΑ

Συνεργασία Αegean με Εmirates για Ρόδο και άλλους 7 ελληνικούς προορισμούς

Συμφωνία κοινών κωδικών με αύξηση της συνδεσιμότητας από την Αθήνα – Επέκταση και σε άλλους προορισμούς από τον Οκτώβριο

Σε συνεργασία κοινών κωδικών με την Aegean προχωρά η Emirates η οποία συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπάι αυτή την στιγμή με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς, με πτήσεις εσωτερικού μέσω της Αθήνας με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Οι οκτώ επιπρόσθετοι προορισμοί στους οποίους θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν οι πελάτες της Emirates μέσω της Αθήνας είναι δημοφιλή νησιά όπως η Κέρκυρα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα η Θεσσαλονίκη και η Αλεξανδρούπολη.

Aντίστοιχα, η Aegean θα τοποθετεί τον κωδικό της και σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας. Οι κρατήσεις για τους ταξιδιώτες που θα μπορούν να επωφεληθούν από τη συμφωνία αυτή κοινής χρήσης κωδικών έχουν ήδη ανοίξει.

Από τον Οκτώβριο του 2022, Emirates και Aegean σκοπεύουν να ενισχύσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο κοινών κωδικών για να συμπεριλάβουν οκτώ ακόμη ευρωπαϊκά περιφερειακά δρομολόγια μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης, μεταξύ άλλων, καθώς και στις πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη Newark από την Αθήνα και New York JFK από το Μιλάνο. Αυτά τα επιπρόσθετα δρομολόγια κοινής χρήσης κωδικών υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Πηγή newmoney.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ