ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένη η μητέρα της Κορίνας: “Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα δω άλλο το παιδί μου – Υπέφερε πολύ, πάρα πολύ”

Τραγική φιγούρα η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της αδικοχαμένης Κορίνας για το μοιραίο δυστύχημα στη Γαύδο που τις στοίχησε τη ζωή, καθώς έπεσε στο γκρεμό. Η μητέρα της λοιπόν, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κατέστησε σαφές πως την ενδιαφέρει η δικαίωση της ψυχής της κόρης της. Αναζητά να μάθει πώς έχασε τη ζωή της η Κορίνα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βαθύ Σελί στη Γαύδο.

«Δεν έπρεπε να φύγει έτσι, υπέφερε πολύ»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν θα δω άλλο το παιδί μου σε αυτόν τον κόσμο. Έφυγε πολύ γρήγορα, αλλά είχε ζήσει. Έκανε ό,τι γούσταρε στη ζωή της. Δεν έπρεπε να φύγει έτσι. Υπέφερε πολύ, πάρα πολύ… Το έλεγε και η Κορίνα, πάντα να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Η Κορίνα δεν γυρίζει».

«Οι αρμόδιοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην ξαναγίνει και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα, να περιμένει τόσες ώρες εκεί αβοήθητος με τόσους πόνους. Να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό ποτέ, πουθενά σε όλο τον κόσμο», προσέθεσε.

https://player.glomex.com/integration/1.504.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.504.0%2Fiframe-player.html%3FintegrationId%3D40599z13jxwy8hnd%26playlistId%3Dv-caoj0lg4qmtd-sf%26playlistIndex%3D0%26origin%3Dglomex-player%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.athensmagazine.gr%252Farticle%252Fnews%252Fellada%252F509320-syntetrimmenh-h-mhtera-ths-korinas-den-mporw-na-to-pistepsw-oti-den-tha-dw-allo-to-paidi-moy-ypefere-poly-para-poly&integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-caoj0lg4qmtd-sf&playlistIndex=0

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, θέλω το παιδί μου πάλι»

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζω, να μην το ζήσει άνθρωπος ποτέ στη ζωή του. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν μπορώ, θέλω το παιδί μου πάλι. Άργησαν να πάνε να την πάρουν από εκεί κάτω… Γιατί άργησαν τόσο πολύ;», εξέφρασε χαρακτηριστικά η μητέρα της Κορίνας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τους ειδικούς, η εξέταση του αυτοκινήτου έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων υπήρχε δευτέρα, πράγμα που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και είναι κάτι που ανατρέπει τους ισχυρισμούς του οδηγού του αυτοκινήτου ο οποίος αναφέρει το εξής: «Θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει».

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ