ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιοχή Κοσκινού

 

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες του έργου:

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΕΩΣ ΚΟΜΒΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ EUROMEDICA», στην περιοχή Δ.Δ. Κοσκινού, από τον Κόμβο της Εθνικής οδού Ρόδου –Λίνδου περιοχή EUROMEDICA έως τον Κόμβο της Επ. οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά το χρονικό διάστημα από 8-5-2020 έως 3-6-2020 από τις 7:00 π.μ. έως 5:00μ.μ.

Ενδέχεται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου (π.χ. καιρικές συνθήκες, ύπαρξη δικτύου ύδρευσης κ.α.).

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ