ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα 5 ζευγάρια ζωδίων που δεν θα χωρίσουν ποτέ

 

Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες: Κάποιες διαρκούν και κάποιες άλλες όχι. Κι ένας από τους λόγους που μπορεί αυτό να συμβαίνει, είναι γραμμένος στ΄ άστρα.

Η αστρολογία υποστηρίζει πως με βάση τα ζώδια, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν ένα καταπληκτικό ζευγάρι και καταφέρνουν να διατηρούν τη μια συντροφική σχέση για μια ζωή. Με απλά λόγια, ο χωρισμός δεν είναι ένα πιθανό σενάριο και δεν χωρίζουν ποτέ. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις ποια είναι τα ζευγάρια ζωδίων που ο κόσμος να χαλάσει θα είναι πάντα μαζί.

Κριός και Ιχθύες

Το πρώτο ζευγάρι στη λίστα με τα ζώδια που δεν χωρίζουν ποτέ είναι οι Κριοί και οι Ιχθύες. Αυτό το φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν το Γιν-Γιανγκ. Οι Κριοί είναι τολμηροί και με ισχυρά κίνητρα για τη ζωή τους, ενώ οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι, πολύ διαισθητικοί και πολύπλοκοι. Ουσιαστικά ο ένας, γεμίζει ιδανικά τα κενά του άλλου. Ο Κριός είναι ο βράχος για τους Ιχθύες και οι Ιχθύες είναι η άγκυρα για τον Κριό.

Λέων και Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι φιλικοί, χαριτωμένοι και πολύ εξωστρεφείς. Οι Λέοντες από την άλλη είναι κοινωνικοί και πολύ λαμπεροί, αναζητούν την προσοχή και είναι πολύ κοινωνικοί. Το ζευγάρι αυτό καταφέρνει να είναι πάντα «στην τρίχα». Και το ταίριασμα τους δεν μένει μόνο στην εικόνα. Έχουν επίσης πολλά να μοιραστούν και οι προσωπικότητές τους, ταιριάζουν «γάντι».

Τοξότης και Δίδυμοι

Αυτά τα δύο ζώδια είναι λάτρεις της ελευθερίας και της περιπέτεια. Το εκπληκτικό με αυτό το ζευγάρι είναι ότι έχουν τόσα πολλά να μοιραστούν, που η πλήξη δεν έχει κανένα χώρο ανάμεσά τους. Αν το «για πάντα» είχε πρόσωπο, σίγουρα θα ήταν η φωτογραφία αυτού του ζευγαριού.

Ταύρος και Παρθένος

Ακόμα ένα ζευγάρι που κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα με τα ζώδια που δεν θα χωρίσουν ποτέ. Αυτό το ταιριαστό ζευγάρι μοιράζεται πολλές κοινές αξίες, γεγονός που κάνει τον δεσμό του να διαρκέσει πολύ. Ο Ταύρος είναι μια ζεστή προσωπικότητα και η Παρθένος λατρεύει τον έλεγχο. Ένας συνδυασμός που μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρων. Το ζευγάρι είναι φτιαγμένο ο ένας για τον άλλον.

 

ladylike

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ