ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» βράβευσαν μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργάνωσαν την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 18:30 την εκδήλωση με τίτλο: «Ο δρόμος προς την κορυφή». Στην εκδήλωση αυτή βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς, πανελλήνιους και τοπικούς μαθητικούς διαγωνισμούς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Ειδικότερα, στην εκδήλωση αυτή,  θα βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» που απέσπασαν μετάλλια και διακρίσεις σε μαθητικούς διαγωνισμούς, σε αθλητικές διοργανώσεις και εθελοντικές δράσεις. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων της Ρόδου που διακρίθηκαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό «Κangaroo» και στον πανελλήνιο διαγωνισμό Μαθηματικών «Πυθαγόρας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ομιλία με θέμα: «Τεχνολογία και Τεχνητή Νοημοσύνη» (Technology and A.I.) από τον κ. Κωνσταντίνο Τσολακίδη, Ομότιμο Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ