ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα γυρνάνε ξανά: Ραγδαίες εξελίξεις με τη νέα παράταση lockdown

Μετράμε αντίστροφα…

Η οικονομική ασφυξία της αγοράς σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών οι οποίοι ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις καθώς τα χρέη τους πνίγουν, φέρνουν εξελίξεις. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του instanews η εισήγηση της κυβέρνησης στη νέα συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων μέσα στην εβδομάδα θα είναι άνοιγμα της αγοράς πιο νωρίς. 

Η ημερομηνία- κλειδί είναι η 5η του Απρίλη. Αν δεν υπάρχει σημαντική αύξηση των κρουσμάτων και ο αριθμός σταθεροποιηθεί στα σημερινά επίπεδα τότε και οι λοιμωξιολόγοι θα δώσουν το πράσινο φως. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν το άνοιγμα θα ξεκινήσει με το λιανεμπόριο και τα σχολεία. Γυμνάσια και λύκεια θα ανοίξουν στις 5/4 και θα ακολουθήσει η εστίαση με το άνοιγμα των εξωτερικών χώρων στα τέλη του μήνα. 

Πλέον μετράμε αντίστροφα. Η ασφυξία της οικονομίας αναγκάζει την κυβέρνηση να προχωρήσει στο άνοιγμα των κλάδων πιο σύντομα απ’ ό,τι υπολόγιζε. Η ελπίδα πλέον όλων είναι ότι ο καιρός που ανοίγει σε συνδυασμό με την αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμένων πολιτών θα αναχαιτίσει τον ιό και δεν θα δούμε ένα τέταρτο και πιο σφοδρό κύμα.  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ