ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αναταραχής, ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν εγγύηση

 

Στην Πάτρα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας  σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ, στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας.

«Σε ένα περιβάλλον διεθνούς αναταραχής, η ΝΔ και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για τη δημοκρατία, την ενότητα, την πρόοδο και την ανάπτυξη», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατά την ομιλία του, ανέφερε ότι «τρία χρόνια μετά την εκλογική νίκη του 2019, συνέβησαν πολλά» και πρόσθεσε: «Χρόνια ενδυνάμωσης για την Ελλάδα, αλλά και χρόνια πρωτοφανών διεθνών προκλήσεων και απειλών για όλους μας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μέσα σε αυτό το διάστημα προχωρήσαμε μπροστά. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και όλη η κυβέρνηση συνολικά, κρατήσαμε με σταθερό χέρι το τιμόνι της πατρίδας στη σωστή πορεία. Με έγκαιρες και σωστές αποφάσεις, με στήριξη της κοινωνίας, με μεταρρυθμίσεις, με τόλμη στα δύσκολα, με ευθύνη στα κρίσιμα».

Ειδικότερα, μιλώντας για τα κρίσιμα, ανέφερε, «την εθνική απειλή στα σύνορα της χώρας, με την Τουρκία να εργαλειοποιεί καθημερινά με τον πλέον προκλητικό τρόπο δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, την πανδημία, που άλλαξε τον τρόπο της ζωής μας, τον πόλεμο στην Ευρώπη που προκάλεσε η παράνομη και καταδικαστέα ρωσική εισβολή, αλλά και την διεθνή ενεργειακή κρίση και το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που πυροδοτήθηκαν ταυτόχρονα».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ