ΔΙΑΦΟΡΑ

Τάσος Ξιαρχό: Διαπομπεύει δημόσια γυναίκα με παραπάνω κιλά και προκαλεί την οργή όλων (Vid) Εξαγριωμένοι

Την οργή των χρηστών των social media προκάλεσε για ακόμα μία φορά ο Τάσος Ξιαρχό, με την απόφασή του να κοροϊδέψει δημόσια γυναίκα με παραπάνω κιλά την οποία μάλιστα τράβηξε και βίντεο, δείχνοντας το πρόσωπό της σε δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του στο instagram.

To συγκεκριμένο βίvτεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου, όταν ο ίδιος αποφάσισε να διαπομπεύσει γυναίκα που καθόταν δίπλα του επειδή… φορούσε ρούχα που σύμφωνα με τον ίδιο τόνιζαν τις ατέλειές της.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει στο βίντεο, γυρνώντας την κάμερα και δείχνοντας το πρόσωπο του θύματος της αναίτιας επίθεσής του.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό με νέο του βίντεο ενημέρωσε τους followers του ότι κρύφτηκε στο μπάνιο του μαγαζιού γιατί η γυναίκα την οποία τραβούσε βίντεο προηγουμένως, αντιλήφθηκε τι συνέβη.  Εκείνος, όπως είπε, περίμενε να φύγει από το μαγαζί για να επιστρέψει στο τραπέζι του. Και πράγματι, εκείνη αποχώρησε αμέσως, καθώς ντράπηκε όταν κατάλαβε ότι την τραβούσε και την ανέβασε στο instagram.

Φυσικά, η ανάρτησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τα σχόλια προς το πρόσωπό του να είναι υβριστικά. Και δικαιολογημένα.

Λίγο αργότερα, έσπευσε να ζητήσει μία συγγνώμη που δεν έπεισε κανέναν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ