ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέλος ο Παππάς απ’ το Survivor…

Το μοιραίο λάθος του, έπαιξε κι έχασε.

 

Είναι αναμφίβολα ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Survivor. Ο Αλέξης Παππάς είναι καθημερινά πρώτο trend στο Twitter, αλλά κι εκείνος για τον οποίο γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Παππάς ρισκάρει στο Survivor. Δυστυχώς για τον ίδιο όμως όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι η τελευταία. 

Ο μετρ της στρατηγικής δεν αντιλήφθηκε ποτέ ότι η γνώμη του κοινού για Τζέιμς και Νίκο Μπάρτζη έχει αλλάξει, γι’ αυτό και προκάλεσε τον παίκτη των μπλε να βγουν μαζί στον τάκο, θεωρώντας ότι ο κόσμος θα τον στείλει με συνοπτικές διαδικασίες σπίτι του. 

Μόνο που ο Παππάς τελικά έπεσε στον λάκο που έσκαψε ο ίδιος. Μπορεί τις προηγούμενες φορές να έκανε την έκπληξη αυτή τη φορά όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι με αντιπάλους τον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Τα exit polls δείχνουν ότι αυτή τη φορά ο δαιμόνιος παίκτης των κόκκινων, που αγαπά να μισεί το κοινό έκανε το μοιραίο λάθος και θα το πληρώσει. Βέβαια ακόμα και οι ορκισμένοι εχθροί του ένα πράγμα παραδέχονται. Survivor χωρίς τον Αλέξη Παππά είναι χωριάτικη χωρίς ντομάτα. Γίνεται; Δυστυχώς ή ευτυχώς από την Τετάρτη το βράδυ και μετά θα γίνεται…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ