ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέλος στη σχέση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: Ο Μάνος μένει στο σπίτι άλλης γυναίκας (Vid)

 

Τι αναφέρει νέα μαρτυρία.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Οι 3 κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών με τις αρχές να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα, οι έρευνες επικεντρώνονται στις σχέσεις που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως φαίνεται ότι τις αναρτήσεις της μητέρας στο facebook αλλά και από τις αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου, το ζευγάρι δεν ήταν και στις καλύτερες μέρες του.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι πριν τον θάνατο της Ίριδας.

Ο πατέρας επέστρεψε μετά την απώλεια του παιδιού και στη συνέχεια κίνησε τις διαδικασίες για το διαζύγιο. Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα έφυγε και πάλι από το σπίτι και γύρισε μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021. Το κορίτσι έφυγε τελικά από τη ζωή τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε το T-live, ο Μάνος έχει επαφή με μία κοπέλα από την Αθήνα από τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό της Τζωρτζίνας.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι. Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μαζί με τον Μάνο. Έχει μεταβεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Γνωρίζω ότι μένει με μία φίλη του. Δεν είναι μόνοι τους, μένουν και άλλοι μαζί. Εγώ γνωρίζω ότι είναι μία κοπέλα που τον φιλοξενεί. Τον φιλοξενεί για οικονομικούς λόγους. Εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κοπέλα. Τώρα, αν αυτή η φίλη του είναι και σχέση του δεν το γνωρίζω εγώ»σημείωσε η μητέρα επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της.

https://player.glomex.com/integration/1.696.3/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.696.3%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599v17khetcpqq%26playlistId%3Dv-cikhor9zfh9d%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599v17khetcpqq&playlistId=v-cikhor9zfh9d&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ