ΔΙΕΘΝΗ

Τέρας ψυχραιμίας ο πιλότος του Boeing στην Μαδρίτη! Το μήνυμα στους επιβάτες που ζούσαν… εφιάλτη στον αέρα – video

 

Είναι η στιγμή που το αεροσκάφος της Air Canada κάνει… βόλτες πάνω από την Μαδρίτη. Μια διαδικασία η οποία διήρκεσε περίπου δύο ώρες (!) μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να προσγειώσει το αεροπλάνο, κάτι που έγινε τελικά με απόλυτη επιτυχία.

Κάπως έτσι το θρίλερ έλαβε τέλος, με τους επιβάτες του αεροσκάφους να ζουν έναν εφιάλτη στον αέρα…

Τις δραματικές αυτές στιγμές, ο πιλότος επέδειξε μνημειώδη ψυχραιμία, καθώς όχι μόνο κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην Μαδρίτη, αλλά ενημέρωσε και τους επιβάτες χωρίς η φωνή του να “σπάσει” ούτε για ένα δευτερόλεπτο…

Αναλυτικά είπε στο μήνυμά του πριν προσγειώσει με επιτυχία το αεροσκάφος στην Μαδρίτη

“Αυτή τη στιγμή κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο Μπαράχας και πρόκειται να φτάσουμε στην Μαδρίτη για να προσγειωθούμε, γιατί όπως γνωρίζετε έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με μία… με μία από τις ρόδες του αεροσκάφους κατά την απογείωση.

Λοιπόν, καθώς έχουμε αρκετό βάρος όσον αφορά τα καύσιμα, πρέπει να απαλλαγούμε από λίγα καύσιμα πριν να μπορέσουμε να προσγειωθούμε. Και θα προσγειωθούμε σε λίγα λεπτά ακόμα. Όταν είμαστε έτοιμοι για την προσγείωση θα σας πληροφορήσουμε. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και την υπομονή σας και σας ζητούμε να κάνετε πολλή ησυχία και πολλή υπομονή.

Ευχαριστούμε”.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του πιλότου του αεροσκάφους που προσγειώθηκε στην Μαδρίτη

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ