ΔΙΑΦΟΡΑ

Τεράστια ουρά στα λουτρά Αιδηψού: H μόνη έξοδος από τη Βόρεια Εύβοια (pics & vid)

Το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι στα Λουτρά της Αιδηψού, τη μόνη διέξοδο για να φύγει κανείς από τη Βόρεια Εύβοια.

Η Βόρειος Εύβοια φλέγεται, από το Πευκί φεύγει ο κόσμος με τα ferry boat καθώς οι φλόγες πλησιάζουν και τρομοκρατημένοι κάτοικοι αλλά και παραθεριστές, σπεύδουν να εγκαταλείψουν το νησί.

1

Αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο λιμάνι στα Λουτρά της Αιδηψού, τη μόνη διέξοδο για να φύγει κανείς από τη Βόρεια Εύβοια.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του gazzetta, η ουρά με τα αυτοκίνητα είναι τεράστια, ο κόσμος στα εκδοτήρια για το εισιτήριο πάρα πολύς ώστε να εγκαταλείψει την Εύβοια και να επιστρέψει είτε στις κατοικίες του είτε σε πιο ασφαλή μέρη.

Μήνυμα και στα Λουτρά Αιδηψού

Το «112» μάλιστα είχε στείλει μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, της Αιδηψού, των Λουτρών Αιδηψού να κλείσουν όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

Το μήνυμα ανέφερε: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Ιστιαίας, Αιδηψού, Λουτρών Αιδηψού κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

2

350 άτομα έφυγαν από το Πευκί

Σε φέρυ μποτ έχουν επιβιβαστεί τις τελευταίες ώρες περίπου 350 άτομα στο Πευκί Ευβοίας, προκειμένου να γλυτώσουν από την πυρκαγιά που πλησιάζει στην περιοχή.

Τρία πλοία του λιμενικού, δύο πλοία και δύο σκάφη του πολεμικού ναυτικού, ferry boat, σκάφη ιδιωτών και αλιέων βρίσκονται σε ετοιμότητα στην περιοχή προκειμένου να βοηθήσουν στην άμεση απομάκρυνση των πολιτών. Οι πολίτες που επιβιβάστηκαν ήδη στο ferry boat, θα μεταφερθούν σε ασφαλή προορισμό και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, και οι 350 είναι καλά στην υγεία τους.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ