ΔΙΑΦΟΡΑ

Θάνατος Madclip | Οι πρώτες εικόνες από το δυστύχημα και το βίντεο που δείχνει τι πραγματικά συνέβη (Vid)

Απέρανντη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του δυστυχήματος με θύμα τον ράπερ Mad Clip. Ο 34χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν μετά τις 2.30 το βράδυ επέστρεφε από τον γάμο καλού του φίλου και καρφώθηκε με την Πόρσε που οδηγούσε σε δέντρο αφού πρώτα είχε προσκρούσει σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της τροχαίας για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Οι άνθρωποι της αστυνομίας εξετάζουν την πιθανότητα να υπήρχαν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος ενώ ερευνάται ήδη το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της τροχαίας και κάμερες ασφαλείας από τα σημεία κοντά σε αυτό της πρόσκρουσης.

Οι αρχές έχουν ένα τουλάχιστον βίντεο στη διάθεσή τους που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να δείχνει τον τραγουδιστή να χάνει τον έλεγχο του οχήματος χωρίς να εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο τροχαίο.

Χωρίς να αποκλείουν τίποτα ακόμα εικάζουν ότι η υπερβολική ταχύτητα που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο ήταν ο λόγος του δυστυχήματος και όχι κάποιο λάθος άλλου οδηγού ή η πιθανότητα για «κόντρες» παράλληλα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο με μεγάλη τελική ταχύτητα.

https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/mad-clip-στο-γάμο-της-manger-του-βρισκόταν-πριν-το-μοιραίο-τροχαίο/vi-AAO0BCUΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ