ΔΙΕΘΝΗ

Θέατρο Τραμπ μέσα κι έξω από το νοσοκομείο – Η “βόλτα” που προκάλεσε οργή

U.S. President Donald Trump rides in front of the Walter Reed National Military Medical Center, where he is being treated for the coronavirus disease (COVID-19) in Bethesda, Maryland, U.S. October 4, 2020. REUTERS/Cheriss May

Βολτίτσα με αυτοκίνητο και… μάσκα για τον Ντόναλντ Τραμπ έξω από το νοσοκομείο. Θυελλώδεις αντιδράσεις γιατί έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή των μυστικών πρακτόρων που τον συνόδευαν και αναγκάστηκαν να είναι σε κλειστό αυτοκίνητο με έναν ασθενή Covid! Τελικά χρειάστηκε οξυγόνο πριν μπει στο νοσοκομείο.

Ένας πρόεδρος που δεν διστάζει να βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά κι εκείνοι όσων είναι κοντά του. Ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν από τις εκλογές και με τις δημοσκοπήσεις να τον… «πληγώνουν», κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δείξει πως δεν έχει χάσει την ικανότητά του, πως ο κορονοϊός δεν τον κατέβαλε, πως είναι απόλυτα ικανός να επανεκλεγεί και να κάνει την Αμερική «μεγαλύτερη απ’ όσο ήταν ποτέ».

Και για να αποδείξει στους οπαδούς του πως ο κορονοϊός δεν τον έκανε έναν ανήμπορο άνθρωπο που μένει κλινήρης στην πολυτελή προεδρική σουίτα του στρατιωτικού νοσοκομείου Γουόλτερ Ριντ, το απόγευμα της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ) αποφάσισε να κάνει το αδιανόητο: φόρεσε τη μάσκα του και μπήκε σε ένα από τα μαύρα SUV της συνοδείας του, έκανε μια βόλτα έξω από το νοσοκομείο και χαιρέτισε τους οπαδούς του και επέστρεψε στο δωμάτιό του!

Click4more Τραμπ: Τι δηλώνει ο ένας από τους δύο Έλληνες που δημιούργησαν το “κοκτέιλ” αντισωμάτων (video)

Το πολιτικό θέατρο του Τραμπ έβαλε σε κίνδυνο όσους τον συνόδευαν (όπως και η μεταφορά του από τον Λευκό Οίκο όταν το μοναδικό μέτρο που πάρθηκε ήταν να φορούν όλοι μάσκα…) και όχι μόνο τον ίδιο. Ίσως αυτή να ήταν η απάντηση του Αμερικανού προέδρου στην δημοσκόπηση του Reuters που όχι μόνο δίνει 10% προβάδισμα στον Μπάιντεν αλλά δείχνει ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είτε δεν τον πιστεύουν σε σχέση με τον κορονοϊό είτε θεωρούν πως αν… πρόσεχε, δεν θα είχε κολλήσει και καταλήξει στο νοσοκομείο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ