ΔΙΑΦΟΡΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Έκρυβα από τα παιδιά μου τους χρυσούς δίσκους. Δεν ήθελα να το ρισκάρω.»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ γνωστής εκπομπής και μίλησε για τα χρήματα αλλά και τα παιδιά του.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω πολλά λεφτά.»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής τραγούδησε και διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό και την παρέα της εκπομπής και όταν κάθισε στον καναπέ, μίλησε για όλα. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και το αποκάλυψε στη συνέντευξή του είναι ότι έκρυβε από τα παιδιά του… τους χρυσούς του δίσκους!

«Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο…Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς καθόλου. Ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα στην αποθήκη γιατί ήθελα τα παιδιά να μεγαλώσουν διαφορετικά, ούτε ότι ο πατέρας του είναι κάτι που πρέπει αν τον κοιτούν ψηλά. Δεν ήθελα να το ρισκάρω.», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ