ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκανε διάρρηξη και πέταξε πυροσβεστήρες στους αστυνομικούς για να μην τον συλλάβουν

Απίστευτο περιστατικό στη συμπρωτεύουσα.

Κινηματογραφικό χαρακτήρα απέκτησε η σύλληψη ενός 29χρονου διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο και τους συνεργούς του να κλέβουν 940 ευρώ από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πεύκα.

Αμέσως μετά, ο 29χρονος, με τους συνεργούς του, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το Κορδελιό και μετέβησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν περίπτερο, με ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό να λαμβάνει τόπο προ ημερών στη συμπρωτεύουσα.

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη

 

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή η σύλληψη του διαρρήκτη

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Προ της σύλληψης, οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα αρχικά αδειάζοντας τον αφρό από πυροσβεστήρες και στη συνέχεια πετώντας τους επανώ στο περιπολικό, το οποίο επίσης τράκαραν με το κλεμμένο Ι.Χ.

Λόγω της πρόσκρουσης το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος παρά την αντίστασηπου προέβαλε, ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν και αναζητούνται από τις αρχές.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ