ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ήθελα να ξέρω με πόσους έχει πάει» – Στο δικαστήριο 34χρονος για βία στην 27χρονη έγκυο σύντροφό του

 

Η εμμονή 34χρονου να μάθει λεπτομέρειες για το σεξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του αλλά και η ακραία ζήλια και χειριστική του συμπεριφορά, ξεδιπλώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία. Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, αφού μάλωσαν στον δρόμο, όταν ανέβηκαν στο διαμέρισμα επιτέθηκε στην 27χρονη κοπέλα που είναι έγκυος και της έκλεισε με τα χέρια του το στόμα για να μη φωνάζει, ενώ άσκησε βία εις βάρος της.

Η παθούσα περιέγραψε, μεταξύ άλλων, στο δικαστήριο, ότι ο κατηγορούμενος ήταν πειστικός, χειριστικός και δεν την άφηνε να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και τους γονείς της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να μην την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, ωστόσο ένα βράδυ η κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα της ζητώντας βοήθεια.

«Ήθελα να ξέρω με πόσους έχει πάει»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά καθώς ο κατηγορούμενος θέλησε να εξηγήσει στο δικαστήριο ότι είναι «παλαιών αρχών» και ότι είχε πρόβλημα με το σεξουαλικό παρελθόν της συντρόφου του, τονίζοντας παράλληλα ότι και μαζί είχαν μια έντονη σεξουαλική ζωή αφού νύχτα και μέρα συνευρίσκονταν ερωτικά.

Ο ίδιος αποδέχτηκε την πράξη του και δήλωσε ότι μετανιώνει για ό,τι έκανε, όμως ενώπιον της έδρας παραδέχτηκε ότι είχε μια χειριστική συμπεριφορά προς την 27χρονη καθώς «ήταν ευάλωτη και ήθελε κάποιον να έχει δίπλα της».

«Της έμαθα να καθαρίζει μανταρίνια, δεν πρόσεχε τον εαυτό της, έκανε εφήμερες σχέσεις, κακή διατροφή, ποτά και ξενύχτια. Εκείνο το βράδυ της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου, το παραδέχομαι» είπε.

Ο κατηγορούμενος αφού περιέγραψε με λεπτομέρειες τις σεξουαλικές συνευρέσεις που είχε η σύντροφός του πριν από εκείνον και στο διάστημα που το ζευγάρι ήταν σε απόσταση, είπε ότι η κοπέλα του έλεγε συνέχεια ψέματα όταν την ρωτούσε με πόσους έχει συνευρεθεί ερωτικά πριν από εκείνον. «Αντιλήφθηκα ότι μου έλεγε ψέματα για το παρελθόν της και εμένα μου αρέσει η σύντροφός μου να μην έχει πάει πολλούς άντρες γιατί είμαι παλαιών αρχών. Είναι επιλογή μου να μη το θέλω», είπε.

«Προσπαθούσα να της δώσω να καταλάβει ότι αυτά τα κάνουν μόνο οι που…νες και εκείνη δεν είναι τέτοια. Μαλώσαμε και έφυγε στην Αθήνα. Μια ημέρα αποφάσισα να πάω να την βρω για να την κερδίσω πίσω. Το πρώτο πράγμα που της είπα στην έκπληξη που έκανα είναι ότι δε θέλω να μάθω ξανά για το παρελθόν σου και θέλω να το αφήσουμε πίσω, αλλά εκείνη δε το άφησε πίσω. Είχε μηνύματα στο instagram, μιλούσε με διάφορους, είχε φωτογραφίες στο κινητό της, κ.α. Την ρωτούσα αν έβαλε άτομα στο σπίτι της και μου έλεγε όχι, αλλά ήταν πάρα πολλοί αυτοί που μπήκαν στο σπίτι και με είχε απατήσει, ήταν όλοι ερωτικοί σύντροφοι. Μου έλεγε ”έκανα στοματικό σε ξένο άτομο γιατί φοβόμουν να του πω όχι”. Ανησύχησα για εκείνη. Ήθελα να ξέρω με πόσους άντρες έχει κάνει σεξ», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τους γονείς της που ζουν σε νησί και ότι ο ίδιος την βοηθούσε.

protothema

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ