Κόρη γνωστής τραγουδίστριας φέρεται να είναι η φοιτήτρια που έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται ως εστία μόλυνσης κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Open, η νεαρή είναι γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής, εύπορης οικογένειας του καλλιτεχνικού χώρου.

Η φοιτήτρια έκανε πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της από την Αγγλία χωρίς να περάσει καραντίνα και όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν θετική στον κορονοϊό. Η νεαρή ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Σόφια και από εκεί ήρθε οδικώς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Open, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για μετάδοση του κορονοϊού ενώ έχουν γίνει έλεγχοι σε περίπου 30 άτομα και αναμένονται τα αποτελέσματα.

 

«Έσπασε» την καραντίνα

Σύμφωνα με το makthes.gr, η κοπέλα πριν από περίπου δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας. Ενώ έπρεπε να παραμείνει σε καραντίνα οι αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην οικία της διαπίστωσαν πως απουσίαζε και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ. Το ίδιο άτομο λίγες μέρες αργότερα πραγματοποίησε μπάρμπεκιου πάρτι στο σπίτι της, στον οικισμό Σταυρονικήτα με περίπου 30 νεαρούς καλεσμένους.

Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και τότε ξεκίνησε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων, καθώς ιχνηλατούν τις επαφές που είχε. Επίκεντρο των ερευνών οι μετέχοντες στο μπάρμπεκιου πάρτι και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου- κέντρου περιποίησης- όπου πήγε για να καλλωπιστεί.

Η είδηση για το κρούσμα έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων του Πανοράματος. Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποίησε κάτοικος της περιοχής στο makthes.gr: “Όλο το Πανόραμα το συζητά”. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα τεστ σε όσους ήρθαν σε επαφή και θα βγουν τα αποτελέσματα, ώστε να εξακριβωθεί το εύρος της διασποράς και να απομονωθούν όσοι από αυτους βρεθούν θετικοί.

Σημειώνεται πως το πάρτι έγινε γνωστό στην ευρύτερη περιοχή, καθώς συνοδεύτηκε από ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.