ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο πιλότος φρέναρε στην απογείωση! Χαμός σε αεροπλάνο με φωνές και ύβρεις στις αεροσυνοδούς

ÄÏÊÉÌÁÓÔÉÊÇ ÐÔÇÓÇ ÔÇÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÇÓ ÁÅÑÏÐÏÑÉÁÓ ÓÔÏ ÍÅÏ ÁÅÑÏÄÑÏÌÉÏ ÔÙÍ ÓÐÁÔÙÍ "ÅËÅÕÈÅÑÉÏÓ ÂÅÍÉÆÅËÏÓ"

Το αεροπλάνο είχε αρχίσει να αναπτύσσει ταχύτητα για την απογείωση. Οι φωνές από την καμπίνα των επιβατών ανάγκασαν τον πιλότο να φρενάρει. Τι είχε συμβεί πριν την πτήση από Θεσσαλονίκη για Αθήνα…

Νέο επεισόδιο με αφορμή την λήψη μέτρων για τον κορονοϊό σημειώθηκε σε αεροσκάφος της Aegean το πρωί του Σαββάτου (19/9) λίγο πριν την απογείωση της πτήσης Α105 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τροχοδρόμηση του αεροσκάφους ένας επιβάτης άρχισε να ωρύεται διαμαρτυρόμενος για τον μεγάλο αριθμό των επιβατών. Απευθυνόμενος προς τις αεροσυνοδούς έλεγε ότι η πρακτική της εταιρείας είναι ανεπίτρεπτη και ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

«Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί», δήλωσε επιβάτης της συγκεκριμένης πτήσης.

Ο επιβάτης συνέχισε να φωνάζει και έτσι η απογείωση ματαιώθηκε. Από το ηχείο ακούστηκε η φωνή του πιλότου που ενημέρωνε ότι το αεροσκάφος θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο κύριος που το επιθυμεί. Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

Πηγή: thestival.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ