ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από παράθυρο της Νομικής του ΑΠΘ

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια που πέρασε ο 19χρονος φοιτητής της Νομικής στο ΑΠΘ, καθώς μετά από περίπου 15 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, σήμερα πήρε εξιτήριο. Ο νεαρός είχε πέσει από παράθυρο της Σχολής κατά τη διάρκεια παρακολούθησης μαθήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, του έδωσαν οδηγίες σχετικά με την περαιτέρω ανάρρωσή του και πλέον βρίσκεται σπίτι του.

Ο φοιτητής είχε πέσει, στις 18 Οκτωβρίου, από παράθυρο του δεύτερου ορόφου (πίσω πλευρά του κτιρίου) της Νομικής Σχολής, κατά τη διάρκεια της παράδοσης μαθήματος. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες βρισκόταν κοντά στο παράθυρο από ανάγκη, καθώς η αίθουσα ήταν ασφυκτική γεμάτη. Σύμφωνα με τους φοιτητές, εκείνη την ώρα βρίσκονταν περισσότερα από 200 άτομα σε αίθουσα χωρητικότητας 150 ατόμων.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ κατήγγειλαν το περιστατικό, επιρρίπτοντας σοβαρές ευθύνες στη διοίκηση για την κοσμοσυρροή στην αίθουσα, λόγω σύμπτυξης τμημάτων από έλλειψη καθηγητών. Από την έναρξη του εξαμήνου, οι φοιτητές του ΑΠΘ έκαναν μάθημα υπό αντίξοες συνθήκες, όπως κατήγγειλαν.

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ