ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται η γυναίκα που άρπαξε την Μαρκέλλα

 

Η μια από τις δυο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα, η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να έχει εξελίξεις καθώς ταυτοποιήθηκε, μετά την μαρτυρία και της μικρούλας, η γυναίκα που την άρπαξε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα στην Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η γυναίκα είναι κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

Αυτό που προσπαθούν οι αρχές είναι αν την εντοπίσουν.

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους. Η υγεία της μικρής φαίνεται πως είναι καλή, ενώ δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ που υπέστη.

Σήμερα θα δει τον αδερφό της – Έρευνα για την ζωή του παιδιού και το περιβάλλον που μεγαλώνει

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας.

Απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι αρχές δεν επέτρεψαν στη μητέρα να δει το παιδί παρά μόνο για λίγο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Σήμερα θα στείλουμε αναφορά, όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διερευνήσει από κοινωνικής πλευράς, θα δώσει εντολή για κοινωνική έρευνα όπως σε κάθε περίπτωση ανάλογη, για να διερευνήσει τη ζωή του παιδιού πριν, τώρα και τη ζωή που θα έχει στο μέλλον».

Σήμερα, το μικρό κορίτσι αναμένεται να συναντήσει και τον αδερφό του.

Πληροφορίες από newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ