ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ Πάτρας: Αδειάζει τη μητέρα ο πατέρας των κοριτσιών με μια του δήλωση

Oι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά πέθαναν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, αλλά και το ρόλο της αδερφής της μάνας.

Oι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά πέθαναν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, αλλά και το ρόλο της αδερφής της μάνας.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει μια εικόνα για όλα όσα συνέβησαν με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.

Για την υπόθεση φαίνεται να έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών τρία άτομα, όχι για σύλληψη αλλά για κατάθεση και κλήση για να δοθούν απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που έχουν προκύψει από την έρευνα, αναφέρει το pelop.gr. Συγχρόνως, οι αστυνομικοί εξετάζουν τις ημερομηνίες που τα παιδιά πέθαναν και τη σχέση της μητέρας με τον πατέρα, αλλά και το ρόλο της αδερφής της μάνας, που εκτιμάται ότι ίσως μπορεί να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα.

Ήδη για την υπόθεση καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτές που φαίνεται να επέμειναν στο ότι, η δεύτερη ανακοπή που ήταν και η τελευταία για την 9χρονη Τζωρτζίνα στις 29 Ιανουαρίου 2022 δεν δικαιολογείται, αφού μία ώρα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε εξεταστεί ενδελεχώς.

Ο θάνατος της Μαλένας

Η Μαλένα ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας που έφυγε από τη ζωή. Νοσηλευόταν στο Ελπίδα μετά τη διάγνωση για λευχαιμία και υπέστη ανακοπή. Η περίπτωσή της εξετάζεται από τους γιατρούς ενώ οι γονείς έχουν πέσει σε αντιφάσεις. Και αυτό διότι ο πατέρας «αδειάζει» τη μητέρα στο θέμα της συμπεριφοράς των γιατρών.

«Η γιατρός την κοιτούσε μα απορία και αδράνεια με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω “τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει δεν το βλέπεις; Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν τη ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της και έφεραν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο γιατί δεν λειτουργούσαν», είχε πει η μητέρα για την Μαλένα.

Στον αντίποδα ο πατέρας σχολίασε: «Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί όλοι τους. Ήταν ένα τυχαίο αρνητικό γεγονός. Ούτε να ρίξουμε ευθύνες ειδικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι άγιοι, είναι άγιοι. Ενα μεγάλο ευχαριστώ μόνο μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους ούτε να τους ρίξουμε ευθύνη ούτε τίποτα».

Καμία σχέση, δηλαδή, η οπτική του ενός, με αυτή του άλλου.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ