ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας – Ενδείξεις ότι πρόκειται για 42χρονη Ρουμάνα

Θρίλερ στη Μεσσηνία το πρωί της Τετάρτης, όταν εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας τσιμεντωμένο στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας.

Το μακάβριο εύρημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΡΤ, ανακάλυψαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, όταν παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού και τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Το σπίτι όπου βρέθηκε τσιμεντωμένο το πτώμα της γυναίκαςgargalianoionline.gr/

Στο εν λόγω οίκημα έμενε πριν από καιρό και πριν αναχωρήσει για τη Ρουμανία ο σύντροφος της 42χρονης Ρουμάνας Μόνικας Γκιους, που αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο.

H Μόνικα Γκιους

Με βάση το παραπάνω γεγονός υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και αγνοείται απ’ τις αρχές του 2021. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κυπαρισσίας ενώ αναμένεται και Ιατροδικαστής.

Μεσσηνία: Βρέθηκε πτώμα θαμμένο κάτω από τσιμέντο στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας

Ποια είναι η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί;

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους έμενε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην περιοχή, εργαζόταν ως καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά τελευταία ήταν άνεργη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά τον Φεβρουάριο, χωρίς κανείς να γνωρίζει την ακριβή ημέρα. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή από συγγενείς τέσσερις μήνες μετά.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ