ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρίλερ στην Πάτρα – Το παραδέχτηκαν απο το γραφείο Τελετών: Έβαψαν την Τζωρτζίνα

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικ-απ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;» αναφέρει.

Το γραφείο τελετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέικ-απ στο παιδί αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Για πρώτη φορά μιλά η γιαγιά των τριών παιδιών στην Πάτρα

Για πρώτη φορά μιλά η γιαγιά των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μέσα σε τρία χρόνια. Η γιαγιά των αδικοχαμένων κοριτσιών μίλησε στο «Πρωινό», δήλωσε καταβεβλημένη και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που «βγαίνουν στην τηλεόραση στοχοποιούν την κόρη της και πατάνε πάνω στον χαμό των παιδιών».

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Πατάνε πάνω όλοι οι δημοσιογράφοι. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί.

Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε κι εμείς οι συγγενείς, και θα μπορέσουμε κι εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Στο μεταξύ, ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστήριξε χθες πως κάποιοι έδωσαν εντολή στο γραφείο τελετών να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ σε ένα από τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, ώστε να μην φαίνονται τα σημάδια που υπήρχαν. Είπε μάλιστα, πως το συγκεκριμένο άτομο έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχο και περνούσε για να ρωτήσει, αν αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να καλυφθούν. Κάλεσε όσους γνωρίζουν να πάνε στο Ανθρωποκτονιών ή σε διαφορετική περίπτωση να πάνε οι αστυνομικοί σε εκείνους.

Ένα 24ωρο μετά έρχεται η πρώτη αντίδραση από το οικογενειακό περιβάλλον. Από ένα άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία και όπως λέει στον ΑΝΤ1 το μακιγιάζ είχε προκαλέσει αίσθηση εκείνη τη μέρα. «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσορο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα.»

Τότε όπως λέει δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Όμως εκείνες οι εικόνες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες συνεχώς στο μυαλό του: «Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;»

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ