ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον τον 6χρονο: “Δεν το χωράει ο νους μας, Κωνσταντίνε μας, Πηγασάκι μας”

 

«Να είσαι δυνατός, να σώσεις άλλα παιδάκια» ήταν τα λόγια των χαροκαμένων γονέων, που με μεγαλείο ψυχής πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Ο 6χρονος Κωνσταντίνος, που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και έμεινε εγκεφαλικά νεκρός, θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, στην τελευταία του κατοικία, βυθίζιοντας στο πένθος τους γονείς, τα αδελφάκια του, Σωτηρία και Μυρτώ, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Ο 6χρονος Κωνσταντίνος χάρισε ζωή σε τέσσερα παιδάκια

«Να είσαι δυνατός, να σώσεις άλλα παιδάκια» ήταν τα λόγια των χαροκαμένων γονέων, που με μεγαλείο ψυχής πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης οργάνων ολοκληρώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί. Η καρδιά και το ήπαρ μεταφέρθηκαν στην Ιταλία, οι οφθαλμοί στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι νεφροί στην Αθήνα.

Με το παράδειγμα και τη στάση τους, οι γονείς του άτυχου αγοριού, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι, παρά τη ψυχοφθόρα διαδικασία, δίνουν ζωή σε άλλα παιδάκια μέσα από τον θάνατο του δικού τους παιδιού.

Οι φίλοι και συμπαίκτες από την ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε ο 6χρονος Κωνσταντίνος, τον Πήγασο Μπεγουλακίου, έστειλαν ένα συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη τους.

Όπως αναφέρουν “Κωνσταντίνε μας…Πηγασάκι μας…Φόρεσε τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια, τις επικαλαμίδες σου, την φανέλα της ομάδας μας του Πήγασου γιατί ο Θεός σε ήθελε να παίζεις στα γήπεδα του Ουρανού… Αγγελούδι μας…Ήσουν γενναίος και αγωνίστηκες μέχρι τελευταία στιγμή… Δεν το χωράει ο νους μας… Σαν ήρωας χάρισες ζωή σε άλλο κόσμο που τόσο είχε ανάγκη… Πέτρο και Κατερίνα τα λόγια περισσεύουν κ τα μάτια στερεύουν… Αύριο, εμείς οι προπονητές σου, η διοίκηση και οι αθλητές του Πήγασου, θα μαστε κοντά σου μικρέ μας να σε αποχαιρετήσουμε… Γιατί θεέ μου…”.

Σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό ναό Προφήτη Ηλία Οβρυάς, θα τελεστεί η κηδεία του 6χρονου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Νέου Σουλίου Πατρών.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ