ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες π@@@τρες;»: «Ξεσπάθωσε» ο Νίκος Μουτσινάς!

Κόλαφος στον αέρα ο παρουσιαστής!

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δέχθηκε άκρως επιθετικά σχόλια μετά από όσα είχε πει για το περιστατικό στο Μουσικό Σχολείο στο Ίλιον, μιλώντας για τον άθλιο καθηγητή και το μαθητή, που εμφανίστηκε με φούστα.

Ο παρουσιαστής, μετά από αυτό το σχόλιο, είχε δεχθεί χυδαίο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από πολίτη ο οποίος τον αποκάλεσε «π…α δηλωμένη» και του τόνισε πως «δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα π… σαν εσένα».

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Δευτέρας (7/2), ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αιχμηρά το χυδαίο μήνυμα που δέχθηκε.

Το «ξέσπασμα» του Νίκου Μουτσινά

«Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χωράρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να μπορέσω να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται!» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα. Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε μια συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.

«Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι “δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα”. Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει. Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

https://player.glomex.com/integration/1.666.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.666.0%2Fiframe-player.html%3FintegrationId%3D40599z13jxwy8hnd%26playlistId%3Dv-chpu74hb3utl-sf%26playlistIndex%3D0%26origin%3Dglomex-player%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.athensmagazine.gr%252Farticle%252Ftv%252F552559-ti-dikaiwmata-exoyme-emeis-oi-dhlwmenes-p-tres-ksespathwse-o-nikos-moytsinas%253Ffbclid%253DIwAR3a9hcT7L_eVxJJWRCfBsHehrfQD0unWrTBwH3m0uaXatiovGzeNQF8BWc&integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-chpu74hb3utl-sf&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ