Γυναίκες

Τι γράφει το τατουάζ στον γοφό της εκρηκτικής Αναστασίας Καρανικολάου (ΦΩΤΟ)

Αναστασία Καρανικολάου είναι μία από τις γυναίκες που λατρεύουν οι άντρες στο Instagram, η γυναίκα που ό,τι φοράει γίνεται ανάρπαστο, κάθε μικροσκοπικό μπικίνι, κάθε σέξι εσώρουχο.

10ο Athens Open Air Film Festival: Αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες

Το τατουάζ της Αναστασίας Καρανικολάου στα ελληνικά

Η Αναστασία, γνωστή ως Stassie, γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι γονείς της είναι Έλληνες, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Είναι η πιο κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ και συχνά ανεβάζουν μαζί φωτογραφίες και βίντεο.


Δεν περνάει μέρα που να μην ανεβάσει η Αναστασία Καρανικολάου μία προκλητική φωτογραφία, δίνοντας συνήθως έμφαση στους γοφούς της, για τους οποίους πολλά έχουν γραφτεί.

Φήμες φέρουν την Αναστασία Καρανικολάου να κάνει ακριβώς τις ίδιες πλαστικές με τηνΚάιλι Τζένερ.

Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 8 εκατομμύρια followers της στο Instagram, φαίνεται καθαρά το τατουάζ που έχει κάνει στον γοφό της και γράφει ΟΜΟΡΦΗΤΡΕΛΗΖΩΗ.

 

“Όμορφη, τρελή ζωή” φαίνεται πως είναι το μότο της και η Αναστασία Καρανικολάου, ακριβώς έτσι ζει…όμορφα και τρελά μαζί με την Κάιλι Τζένερ, με την οποία περνούν πολλές ώρες μαζί, ακόμα και τώρα με την πανδημία του κορονοϊού και το lockdown.

Η Αναστασία Καρανικολάου είναι εκατομμυριούχος

H Stassie, κόρη του πλούσιου Έλληνα χρηματιστή από τη Θεσσαλονίκη, Περικλή Καρανικολάου, έχει δημιουργήσει τη δική της περιουσία. Υπολογίζεται ότι έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο δολάρια, από τη δουλειά της ως μοντέλο, αλλά και από επιχειρήσεις.

Έχει τη δική της σειρά μπικίνι, σε συνεργασία με τη TJ Swim.

Η Stassie φοράει συχνά στις αναρτήσεις της κάποιο από τα 12 διαφορετικά μπικίνι της, που θυμίζουν τη δεκαετία του 1990.

“Είμαι πολύ επιλεκτική με τα μαγιό που φοράω και με τα σχέδια που θεωρώ κολακευτικά. Στη δική μου σειρά ήθελα τα μπικίνι να ταιριάζουν σε κάθε τύπο σώματος, όχι μόνο στον δικό μου. Θέλω όλες οι γυναίκες να νιώθουν καλά όταν τα φοράνε”, είπε η Αναστασία Καρανικολάου.

Πλουτίζει από τις αναρτήσεις της στο Instagram

Υπολογίζεται ότι για κάθε ανάρτησή της, βγάζει περίπου 10.000 δολάρια! Κι αν αναλογιστεί κανείς πόσες σέξι φωτογραφίες ανεβάζει μέσα σε μία εβδομάδα…είναι σίγουρο ότι το 1,5 εκατομμύριο που έχει, μέρα με τη μέρα αυξάνεται!

Η στενή της σχέση με την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ

Από τότε που ήταν 11 ετών, είναι η αγαπημένη φίλη της δισεκατομμυριούχου Κάιλι Τζένερκαι την αποκαλεί “συνέταιρο στο έγκλημα”. Η Αναστασία Καρανικολάου, γνωστή ως Stassiebaby, έχει μάλιστα κάνει το ίδιο τατουάζ με την Κάιλι: το όνομα της κόρης της “Stormi”.

Η στενή σχέση της Αναστασίας Καρανικολάου με την οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ, η εκρηκτική της εμφάνιση και ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο “πουλάει” τον εαυτό της, την έχουν κάνει διάσημη και περιζήτητη στον κόσο της showbiz.

Tags:

loading…