ΥΓΕΙΑ

Τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια της Covid

 

Mε μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης αποκαλύπτει με αποδείξεις τι μας έκρυψαν για τα εμβόλια κατά της Covid-19. Kαι όχι μόνο αυτό. Ο κ. Καλογερίδης εξηγεί τις συνέπειες των σκευασμάτων στον οργανισμό των ανθρώπων, αλλά και τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν μετά τον εμβολιασμό, ακόμη και μετά την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος.

Όπως αναφέρει, τα πρωτοεμφανιζόμενα αυτά εμβόλια χρειάζονταν να υποβληθούν σε δοκιμασίες οι οποίες κρατούν κανονικά 12 χρόνια και όταν ολοκληρώνονταν οι κλινικές μελέτες θα είχαν πιθανότητα μόνο 2% να διατεθούν στον γενικό πληθυσμό. «Μέσα σε 7 μήνες έβγαλαν ένα τέτοιο σκεύασμα το οποίo δεν είχε ελεγχθεί ως προς τις παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει, ενώ υπήρχαν μελέτες που αποδείκνυαν ότι υπάρχει πρόβλημα», εξηγεί ο ίδιος.

«Ξέραμε για τα εμβόλια, αλλά δεν σας το λέγαμε»

Κριτήριο για τα εμβόλια φαίνεται πως δεν ήταν η προστασία των πολιτών, αλλά η προστασία των κερδών των φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς πολιτικοί δήλωσαν δημόσια, έπειτα από την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca, ότι γνώριζαν για τις παρενέργειες γι’ αυτό και προτίμησαν να δώσουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα σε άτομα μεγάλης ηλικίας: «Ήταν σαν αυτό που είπε ο κ. Γεωργιάδης: “Ξέραμε για τα τρένα, αλλά δεν σας το λέγαμε γιατί δεν θα μπαίνατε. Δηλαδή, “ξέραμε για τα εμβόλια, αλλά δεν σας το λέγαμε γιατί δεν θα τα κάνατε. Και μετά εμείς τι θα κάναμε”», συμπλήρωσε ο κ. Καλογερίδης.

Με άλλα λόγια, εκ των υστέρων, και μετά από την παραδοχή της AstraZeneca, ότι αποσύρει τα εμβόλιά της, καλείται η Δικαιοσύνη να βγάλει το «φίδι από την τρύπα», όταν οι πολίτες στραφούν εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών. Και όχι μόνο αυτό! Τι θα γίνει από εδώ και εμπρός όταν μετά την ΑstraZeneca, ακολουθήσει η απόσυρση εμβολίων και των άλλων φαρμακοβιομηχανιών; Και μπορεί να αποσυρθούν τα εμβόλια, αλλά δεν θα αποσυρθούν οι βαρύτατες συνέπειες από τα «τρυπήματα» που έγινα κατά κόρον στον πληθυσμό. Και, επίσης, δεν μπορούν να πουν «τώρα, ό,τι έγινε, έγινε!». Δεν είναι έτσι! Δεν μπορούν να παίζουν με την υγεία των πολιτών.

Αυτό που έχουν να κάνουν, λοιπόν, όλοι αυτοί που έσπρωξαν τον κόσμο σε μαζικούς εμβολιασμούς είναι να βρουν λύση. Τώρα, άμεσα, όχι στο μέλλον, γιατί από κάποια στιγμή και μετά μπορεί να είναι αργά! Δηλαδή, πέρασε ο εκβιασμός τους για την επικινδυνότητα της Covid, μας… έριξαν στο κεφάλι τα lockdowns και τις απομονώσεις και μας οδήγησαν, όχι μόνο να καταφύγουμε στα ψυχοφάρμακα, αλλά και να τρέμουμε, πλέον, για την υγεία μας, που υποτίθεται θα προστάτευαν.

Ύποπτη η αλλαγή του ορισμού της πανδημίας

Παράλληλα, ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, στάθηκε και στην ύποπτη, όπως λέει, αλλαγή του ορισμού της πανδημίας: «Μετά το 2020 άλλαξαν τον ορισμό και είπαν ότι όταν ένας ιός εμφανίζεται σε μια περιοχή, εξαπλώνεται και υπάρχει ένα ορισμένο ποσοστό θνησιμότητας, τότε έχουμε πανδημία. Φαινόταν στημένο».

Και μετά από όλα αυτά μπορεί κάποιος να πει με βεβαιότητα ότι υπάρχουν και πολιτικές και επιστημονικές ευθύνες για ό,τι συμβεί στον πληθυσμό και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους!

zougla

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ