ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεκπαίδευση: Αποκαταστάθηκε το Webex αναφέρει η εταιρεία Cisco – Δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα

Ανακοίνωση για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σήμερα στην τηλεκπαίδευση για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων σε όλη την χώρα για το σύστημα Webex, εξέδωσε η εταιρεία Cisco. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το πρόβλημα δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: 

«Η Cisco έχει αποκαταστήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας Webex που επηρέασε σήμερα για μικρό χρονικό διάστημα έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών στην περιοχή EMEAR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία)», ανέφερε η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Cisco Ελλάδας- Κύπρου- Μάλτας, Έλενα Πρασσάκη.

«Συνεχίζουμε να εξελίσσουμε τα συστήματα και τις διαδικασίες μας για να μετριάσουμε την πιθανότητα παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον. Ευχαριστούμε τους χρήστες του Webex για την υπομονή τους κατά την επίλυση αυτού του ζητήματος», πρόσθεσε η κ. Πρασσάκη.

Κυβερνητικές πηγές: Fake αντιπολίτευση!

Για Fake αντιπολίτευση κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές. Όπως ανέφεραν, «ο κ. Τσίπρας αντί να διορθώσει τις επιπόλαιες ανακοινώσεις του κόμματός του για το ζήτημα της τηλεκπαίδευσης, επιχείρησε και αυτός με ανάρτησή του να επιρρίψει ευθύνες στο Υπουργείο Παιδείας. Και μάλιστα ενώ ήταν γνωστό  ότι η ευθύνη για τις σημερινές δυσκολίες στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης οφείλονταν σε πανευρωπαϊκό πρόβλημα και συγκεκριμένα σε τεχνικό σφάλμα ενός από τα data center της εταιρίας στο Λονδίνο».

Και καταλήγουν: «Η ανακοίνωση της Cisco δίνει καθαρή απάντηση στα μυθεύματα, όμως ο κ. Τσίπρας συνέχισε στον κατήφορο του λαϊκισμού. Ντροπή!»ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ