ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Την περίπτωση να ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στο Λιμνιώνα Κεφάλου στον εξαφανισθέντα από 10ημέρου 88χρονο Σακκελλάρη Πατέλλη διερευνά το ΑΤ Καλυμνίων

Την περίπτωση να ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στο “ΛΙΜΝΙΩΝΑ ΚΕΦΑΛΟΥ” ν. Κω στον εξαφανισθέντα από 10ημέρου 88χρονο Σακκελλάρη Πατέλλη διερευνά το ΑΤ Καλυμνίων.

Η σορός εντοπίστηκε χθες Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2022 μεσημέρι και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Ο εν λόγω άνδρας είχε κανονική διάπλαση, ύψους 1.50μ.-1.60μ. περίπου και ήταν ενδεδυμένος με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, μαύρη ζώνη και μαύρες κάλτσες.

Η αναγνώριση λόγω προχωρημένης σήψης δεν είναι δυνατή και σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από το ΑΤ Καλυμνίων ήδη στάλθηκε δείγμα βιολογικού υλικού του 88 χρονου Σακελλάρη Πατέλλη  στην Υποδιεύθυνση DNA για τυχόν ταυτοποίηση.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να είναι γνωστά τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Σακελλάρης Πατέλλης του Μιχαήλ και της Μαρίνας , 88 ετών, εξαφανίστηκε από την οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου Πόθιας Καλύμνου, μεταξύ Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022 και Δευτέρας (πρωί) και οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ήταν άκαρπες.

kalymnos-news.gr


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ