ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Το Διοικητικό και Εργατοτεχνικό προσωπικό της Δ.Ε Πεταλούδων υπερασπίζεται τον Αντιδήμαρχό του”

«λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας» Κατά Ματθαίον (κα΄ 33-42)

Μετά τις πολλαπλές φραστικές επιθέσεις από πολιτικά πρόσωπα της Δ.Ε Πεταλούδων & Δ.Ε Αφάντου (πλην του Προέδρου Παραδεισίου κ. Βασίλειου Σταυριανού) στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου κ. Αναστάσιου Σπανού, εμείς οι εργαζόμενοι της Ενότητας Πεταλούδων από όλους τους τομείς παίρνουμε το λόγο χωρίς δόλο και φόβο εκθειάζοντας τόσο την αγαστή και θετική συνεργασία που έχουμε, το αντίκτυπο της οποίας φαίνεται στην καθημερινότητα των πολιτών μας, όσο και την κατανόηση που δείχνει σε κάθε προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας, βρίσκοντας λύσεις!

 Είμαστε δίπλα στον Αντιδήμαρχό μας κ. Αναστάσιο Σπανό και θεωρούμε άδικη κάθε απόπειρα στοχοποίησης του και κάθε κατηγορία προς το πρόσωπο του αβάσιμη.

 Είμαστε απέναντι στα νοσηρά φαινόμενα διχασμού και προτρέπουμε τον Αντιδήμαρχό μας να συνεχίσει το ίδιο στοχευμένα και αποτελεσματικά το έργο του!

 Η αγάπη του για τον τόπο μας , η θετική του διάθεση και οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσει είναι εμφανή καθημερινά σε όλα τα επίπεδα!

Ευχόμαστε η δοκιμασία αυτή να αποκαταστήσει την αλήθεια για τον Αντιδήμαρχο μας και να μετατρέψει το ψεύδος και το άδικο σε Αληθινή Αναγέννηση!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ