ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ευχαριστώ του Χαφτάρ στην Ελλάδα και στον πρωθυπουργό μετά το Βερολίνο

 

Ευχαριστήρια μηνύματα στην Ελλάδα, στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών για τις διπλωματικές προσπάθειες της χώρας μας απέστειλε τη Δευτέρα ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ την επομένη της Διάσκεψης του Βερολίνου. 

«Παρά το γεγονός ότι δυστυχώς δεν ήταν παρόντες αυτοπροσώπως, η εξαιρετική Διπλωματική Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια ήταν συντριπτικά ευεργετική για τον λαό της Λιβύης. Η Λιβύη σας ευχαριστεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού.

M.LNA@LNA2019M

Although sadly they were not present in person but prime minster Kyriakos Mitsotakis and foreign minister Nikos Dendias’s outstanding Diplomatic Presence was overwhelmingly beneficial for the a Libyan people
Libya thanks you 🇱🇾❤️🇬🇷@NikosDendias @kmitsotakis https://twitter.com/lna2019m/status/1218986542791897091 

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
M.LNA@LNA2019M

Diplomatic victory for the Libyan people today,
Courtesy of the general commander of the Libyan National Army Khalifa #Hafter and our friend.#France #Russia #Egypt #UAE #Italy.
Viva #libya viva #LNA viva #HoR

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter
128 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ακολούθησε νέο ευχαριστήριο tweet του Χαλίφα Χαφτάρ που αναφέρει: «Ένας φίλος στην ανάγκη είναι πράγματι φίλος». Σε αυτό εμφανίζονται με τον στρατάρχη ο κ. Μητσοτάκης, ο γάλλος πρόεδρος Μακρόν, και ο πρίγκιπας διάδοχος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohammed bin Zayed Al Nahyan καθώς και δημοσίευμα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου να κατηγορεί την Ελλάδα ότι υπονομεύει τις συνομιλίες για την Ελλάδα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ