ΕΛΛΑΔΑ

Το νοσοκομείο Παίδων διαψεύδει την Πισπιρίγκου: «Δεν χορηγήσαμε ποτέ κεταμίνη στη Τζωρτζίνα»

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου περί κεταμίνης και ιατρικού λάθους.

Με δήλωσή του ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε, ότι καμία σχέση δεν έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου με τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου απέδωσε σε ιατρικό λάθος τον θάνατο της 9χρονης, μέσω του δικηγόρου της, Κωνσταντίνου Ζάρδα.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Παπασάββας

Οι εν λόγω ανακοινώσεις ήρθαν μετά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία «έριξε» τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε «ιατρικό λάθος».

Η κατηγορούμενη παρέδωσε στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα απολογητικό υπόμνημα και αυτή την ώρα απολογείται με την παρουσία των δικηγόρων της Κώστα Ζάρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα επικαλεστεί και την πιθανότητας λάθους των γιατρών.

«Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης κάτι κρύβει που θα έχει…» (Video)

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha για την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε: «Εκτιμώ και πιστεύω ότι υπάρχει συμμετοχή σε αυτό το έγκλημα και όχι μόνο σε αυτό. Η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε; Ποιος της την έδωσε; Έχει ποινική ευθύνη. Σίγουρα πρόκειται για παράνομη χορήγηση».

Και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει πατρικό ένστικτο. Δεν υπήρχε αυτό, όπως δεν υπήρχε και το μητρικό ένστικτο στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει. Βεβαίως και κάτι κρύβει ο Μάνος, αλλά αυτό το κάτι που κρύβει, έχω την εντύπωση ότι θα έχει και μια ποινική δίωξη στο μέλλον.

Είπε και κάτι άλλο στην ανακοίνωση, ότι πρέπει να δουλεύει για να της δίνει λεφτά. Ρε άνθρωπέ μου, ρε πατέρα, έχεις χάσεις τρία παιδιά και για τον θάνατο του τρίτου σου παιδιού φέρεται ως κατηγορούμενη η σύζυγός σου. Δεν είχατε και την καλύτερη σχέση, για ποιο λόγο να την βοηθήσεις οικονομικά;

Εγώ αν αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα, όπως και άλλοι γονείς θεωρώ, θα ήθελα να την έχω απέναντί μου και όχι να τη ξεμαλλιάσω αλλά να την πνίξω. Το μυαλό του δεν πάει. Το νου του ήταν να πάει να πίνει τον καφέ του, να παίζει στοίχημα, να κάνει το καμάκι του!»!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ