ΔΙΑΦΟΡΑ

Το προξενιό της Ιουλίας – επόμενο επεισόδιο: Ο μοναχός Επιφάνειος εμφανίζεται και όλα αλλάζουν

 

Ένας νέος ήρωας κάνει την εμφάνισή του απόψε στο «Προξενιό της Ιουλίας» και οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές. Τι θα δούμε απόψε (06.12.2023) στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί στις 22:40.

Ο μοναχός Επιφάνειος – τον οποίο υποδύεται ο Γιάννος Περλέγκας – είναι ο άνθρωπος που θα στραφούν η Στάσα και ο Γιωργίκης για να βοηθήσουν τα παιδιά τους… χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα.

Το προξενιό της Ιουλίας – επόμενο επεισόδιο

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη σύγκρουση η οποία την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέληση της.

Η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη.

Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέση τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα.

Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του. Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου.

Η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, για να σώσει το παιδί της.

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40.

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ