ΔΙΑΦΟΡΑ

Τον έδιωξαν: Διακόπηκαν τα γυρίσματα του «Bachelor» και αντικαθιστούν τον «Εργένη» με παίκτη του Survivor (Vid)

Μια μεγάλη ανατροπή έλαβε χώρα στον δεύτερο κύκλο του «The Bachelor» τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν μερικές εβδομάδες πριν στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πρωινό», τα γυρίσματα δεν πήγαν καθόλου καλά καθώς ο νέος «Εργένης» Χάρης Συντζάκης… δεν τα έλεγε, με αποτέλεσμα η νέα διοίκηση του καναλιού να προχωρήσει σε διακοπή της συνεργασίας τους.

Όπως ειπώθηκε, ο ίδιος ήταν επιλογή της προηγούμενης διοίκησης του ALPHA πολλές επιλογές της οποίας επανεξετάζονται από τη νέα διοίκηση, ενώ ειδικά στην περίπτωση του «The Bachelor» κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν φαινόμενα Παναγιώτη Βασιλάκου -όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην εκπομπή- ο οποίος «δεν το είχε καθόλου».

Ο Συντζάκης από τη μεριά του, αρνήθηκε τα πάντα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν δημοσιογράφοι του «Πρωινού» μαζί του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα είμαι ο Bachelor. Δεν θα ήμουν ποτέ, ούτε και θα είμαι».

 

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Όπως ακούστηκε, δεν θα είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι.

Αν το deal «κλειδώσει», τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα.

https://www.msn.com/el-gr/video/celebs/θρίλερ-με-το-“bachelor”-–-κοντά-σε-συμφωνία-με-τον-α-παππά/vp-AAKW37s

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ