ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τον είδα, ήταν κατασφαγμένος μέσα σε…»: Συγκλονιστική μαρτυρία Σόμπολου για την κατάσταση της σορού του Νίκου Σεργιανόπουλου

O Πάνος Σόμπολος θυμάται.

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου δεν δίστασε να ξανασκοτώσει. Μαχαίρωσε στο στήθος συγκρατούμενό του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η δολοφονία του δημοφιλούς ηθοποιού, είχε σοκάρει το πανελλήνιο το 2008. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε από την οικιακή του βοηθό κατακρεουργημένος, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο Πάνος Σόμπολος είχε περιγράψει προ ετών, στο περιοδικό People και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα τα όσα είχαν συμβεί όταν δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος. «Ήταν 7.40 το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου του 2008, όταν πληροφορήθηκα τη δολοφονία και πήγα αμέσως στην οδό Μετεώρων, στο Παγκράτι, με το συνεργείο του Mega, ώστε να μεταδώσω την έκτακτη αυτή είδηση. Όταν ανέβηκα στο σπίτι, είδα τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε ύπτια θέση, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν άνω κάτω και η οικιακή βοηθός, που ανακάλυψε πρώτη το πτώμα, ήταν σε κακό χάλι», είχε πει ο Πάνος Σόμπολος.

«Η περίπτωση του Σεργιανόπουλου ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση Ταχτσή. Είναι από τα σπάνια εγκλήματα τέτοιου είδους που εξιχνιάστηκαν» σημείωσε ο κ. Σόμπολος.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γνώρισε τον δολοφόνο του στην πλατεία Βικτωρίας. Ο Γεωργιανός ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός τού είπε να πάνε στο σπίτι για να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να συνευρεθούν με γυναίκες που θα έρχονταν εκεί. Πράγματι πήγαν και, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του δράστη, ο Σεργιανόπουλος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και ζήτησε από τον δράστη να συνευρεθούν και να έχει εκείνος τον παθητικό ρόλο. Τότε ο Γεωργιανός βγήκε εκτός εαυτού, πάλεψαν, του απέσπασε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε πάνω από 21 φορές στο λαιμό, την καρδιά και τους πνεύμονες. Ενώ αρχικά καταδικάστηκε σε είκοσι χρόνια κάθειρξης, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, που έγινε τον Ιούνιο του 2013, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ