ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τον παρακάλεσα αλλά δεν ήρθε»: O καλεσμένος που έριξε σκληρή χυλόπιτα στον Σπύρο Παπαδόπουλο για το «Στην υγειά μας»

Τα χαρτιά του για το τέλος της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» άνοιξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος καλεσμένος στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του OPEN με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκράνμαδερ».

Ο ηθοποιός  και παρουσιαστής που σπανίως πραγματοποιεί τηλεοπτικές εμφανίσεις, παραδέχτηκε πως υπάρχει ένας και μοναδικός καλεσμένος που ήθελε πολύ να φέρει στην εκπομπή, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, καθώς εκείνος δεν το δεχόταν.

Ποιος ήταν αυτός; 

«Έλληνες απανταχού, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το ‘Στην υγειά μας ρε παιδιά’ να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη. Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια», είπε και συνέχισε:

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα με βίντεο σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω. Θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών. Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ