ΔΙΑΦΟΡΑ

Τον ξεσκέπασε: Αποκάλυψη Νικολούλη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Vid)

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που δολοφόνησε την Καρολάιν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, για τη δολοφονία της Καρολάιν αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήταν μια εκπομπή που έγινε χαμός» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη διευκρίνισε πως επρόκειτο για μια έκτακτη εκπομπή του «Φως στο Τούνελ» που είχε βγει εκτάκτως στον «αέρα», μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς. «Τα εργαστήρια μίλησαν εκεί, και όχι τόσο το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων» διευκρίνισε η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συνάντηση

Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής «Φως στο τούνελ», η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε συνομιλήσει με τον συζυγοκτόνο, ενώ είπε πως είχε κάνει κάποιες άκαρπες προσπάθειες να βρεθεί δια ζώσης μαζί του.

«Είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί» υπογράμμισε η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «να μου μιλήσει δηλαδή στον χώρο που υποτίθεται πως είχαν μπει οι ληστές και σκότωσαν την γυναίκα του».

«Το απέφευγε σαν ο διάολος το λιβάνι» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος, μιλώντας για την αντίδραση του πιλότου στις απόπειρες της να τον προσεγγίσει από κοντά.

Τι κατάλαβε;

Μέσα από τις συνομιλίες με τον συζυγοκτόνο η Αγγελική Νικολούλη είχε διαισθανθεί πως ο Αναγνωστόπουλος κάτι έκρυβε. «Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα» απάντησε η δημοσιογράφος. Η ίδια αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν είχε μοιραστεί νωρίτερα τις υποψίες της, λέγοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «είχε πείσει ακόμα και τις Αρχές, ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν την γυναίκα του και ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο».

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη, καθώς στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του «μιλούσε για την γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο όνομα της ποτέ». Μέσα από τα μηνύματά τους η ίδια κατάλαβε ότι «έπεσε η μάσκα» γι’ αυτόν, ενώ, μιλώντας για τις αντιδράσεις του συζυγοκτόνου είπε ότι «στον εκνευρισμό του πάνω, αλλάζει».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ