Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 14:50

Ρόδος: Προσοχή! Κλείνει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Ε.Ο Ρόδου-Λίνδου στο Χαράκι λόγω εργασιών!

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους ότι η εθνική οδός από τον κόμβο Χαράκι (Χ.Θ. 31+600) προς Λίνδο στη Χ.Θ. (32+100) και για 500μ. περίπου θα κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας από Λίνδο προς Ρόδο, γιατί θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης των βλαβών που παρουσιάστηκαν στη γέφυρα του ποταμού ¨Μάκκαρη¨ στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Συντήρηση Ε.Ο Ρόδου- Λίνδου και Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα δέκα (10) περίπου ημερών.

Κατά τη διάρκεια κατασκευής των εργασιών αποκατάστασης για την προσωρινή διέλευση των οχημάτων, θα χρησιμοποιηθεί ο δρόμος που περνάει μέσα από το Χαράκι ως παράκαμψη, ο οποίος θα είναι κατάλληλα σηματοδοτημένος.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στη συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

 

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα