Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι

rodos akmi 970x250

Δευτέρα, 27 Μάιος 2019 15:50

«Δεν θα πάρουμε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου δημάρχου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του δεύτερου γύρου»

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

 

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους συμμετάσχοντες σε αυτή την εκλογική διαδικασία του α’ και β’ βαθμού αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα τους κ.κ. Αντώνη Καμπουράκη και Φώτη Χατζηδιάκο για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων για το Δήμο της Ρόδου.

Υπογραμμίζουμε ότι στο πλαίσιο του σεβασμού της προσωπικότητας και της κρίσης των συμπολιτών μας, δε θα πάρουμε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου δημάρχου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του δεύτερου γύρου.

Συγχαίρουμε παράλληλα και τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο που επανεξελέγη περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου.

Η συμμετοχή μας στις εκλογές σηματοδοτεί μία εναλλακτική λύση για τον τόπο μας, την άλλη πρόταση για τη διακυβέρνηση του νησιού μας και η παρουσία μας αυτό ακριβώς το μήνυμα επεδίωξε να περάσει: ότι η «Ρόδος Αξιών» χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κηδεμονίες, στοχεύει να αλλάξει τη Ρόδο στηριζόμενη στις αξίες που πρεσβεύει.

Η παράταξη θα είναι παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά πράγματα ακολουθώντας πάντα τις αρχές της, αυτές που ανέδειξε κατά την πορεία της και πάνω στις οποίες στηρίχθηκε».

Με τιμή,

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Ιατρός πνευμονολόγος

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα