Γυναίκες

Τούμπανο – Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υποδέχτηκε τον Μάιο με σέξι… διάθεση – Μην το χάσεις

Διαθέτει έναν από τους πιο καλά ενημερωμένους λογαριασμούς στο Instagram.

O λόγος για την ζουμερή Μάγκυ Χαραλαμπίδου η οποία φροντίζει να κρατά σε εγρήγορση και με τα μάτια ανοιχτά τους 137 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός υποδέχτηκε τον Μάιο με σέξι φωτογραφίες και ένα μακροσκελές μήνυμα γεμάτο ευχές. Η Μάγκιμεταξύ άλλων ευχήθηκε να βγούμε γρήγορα από την όλη κατάσταση που βιώνουμε.

«Λατρεύω τον Μάιο! Χαρούμενο μήνα παιδιά! Να μας πάνε όλα κατ ευχή! Να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία δυνατοί και ανεπηρέαστοι αρνητικά! Μακάρι! Τι ωραίο που θα ήταν αν με ένα μαγικό τρόπο επιστρέφαμε στην κανονική μας κανονικότητα άμεσα κ δυνατά κ όχι σταδιακά χωρίς να έχουμε άλλες επιπτώσεις στην υγεία αλλά και στην οικονομία!Αυτό όμως είναι σενάριο από άλλο έργο σίγουρα όχι αυτό που ζει ο πλανήτης μας. Οπότε πάμε να το “ζήσουμε”! Τι ωραία λέξη! Μεγάλη η αξία της! Και καλούμαστε κ πρέπει να τη προστατέψουμε για να ζήσουμε εμείς κ οι αγαπημένοι μας ? Χαμόγελα λοιπόν αισιοδοξία υπομονή επιμονή και “μια εμπειρία ακόμα λοιπόν” που λέει και το γνωστό ελληνικό άσμα του ? φίλου μου @lepa_official!. Σαν σήμερα πέρσι μόλις είχα φτάσει στο εκπληκτικό @royalmarminbay του αγαπημένου μου φίλου Αθηναγόρα @athinagoras_andriadakis_ στην πανέμορφη Ελούντα! Θεε μου τι όμορφο μέρος τι μαγικό location! Α ρε Κρήτη με τα ωραία σου❤️Ελλαδίτσα μου σε αγαπώ, μείνε ενωμένη και δυνατή και όλα θα τα ξεπεράσεις», έγραψε στο μήνυμά της.

 

loading…