ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός για Όλους: Νέες προθεσμίες – Ξεπέρασαν τις 300.000 οι αιτήσεις

 

Παράταση της προθεσμίας του προγράμματος Τουρισμός για Όλους ανακοίνωσε η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου. Αφορμή για την παράταση, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Έτσι, λοιπόν, το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους παρατείνεται προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι δικαιούχοι.

Από την Πέμπτη, 9 Ιουλίου έως και το Σάββατο, 11 Ιουλίου, θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Την Τρίτη 7 Ιουλίου, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Μέχρι στιγμής οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” συνολικά υπολογίζονται σε 1 εκατομμύριο άτομα έως τώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” του Υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του 2020 αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του “Τουρισμός Για Όλους” επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ