ΔΙΑΦΟΡΑ

Τους χάζεψε όλους: Η plus size 22χρονη Θεά που «έσβησε» τα αvορεκτικά πρότυπα στο GNTM (Vid)

Με εξαίρεση τα τρία άτομα που «ξεπέταξε» το μοντάζ και πήραν 4 θετικές ψήφους για να προκριθούν στα bootcamp, από τα πρόσωπα που πήραν αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, εκείνη που έδειξε να έχει όλα τα στοιχεία του μοντέλου περισσότερο από όλους, ήταν η 22χρονη Μαρίτα από την Κύπρο που ζει μόνιμα στο Λονδίνο.
Με το σώμα που έχει, θέλει να λάμψει στην plus size αγορά του μόντελινγκ. Αυτό που έδειξε στην οντισιόν της στους Μπράτη, Παπαβλασοπούλου, Μαζαρί και Σκουλό, ήταν απόδειξη πως έχει τα φόντα.
Η Μαρίτα κινήθηκε με τρομερό επαγγελματισμό στην πασαρέλα που έκανε, οι πόζες της ενθουσίασαν τους κριτές, τα επιφωνήματα δεν έλειψαν και φυσικά προκρίθηκε πανηγυρικά και παμψηφεί στη φάση των bootcamp έχοντας καταφέρει να αποτελεί την πρώτη αξιομνημόνευτη παρουσία στις φετινές οντισιόν του GNTM 4.

Το κοινό στο Twitter παρουσιάστηκε διχασμένο, με τα απαράδεκτα σχόλια για το σώμα της κοπέλας να μην εκλείπουν, με άλλους να μιλούν για το κομμάτι της υγείας και άλλους περί αισθητικής.

Οι περισσότεροι όμως στάθηκαν υπέρ της και την αποθέωσαν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ