ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στις φυλακές!

Άσχημη τα νέα!

Έμαθε τα δυσάρεστα νέα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού αφού κατάθεση γειτόνισσας στο σπίτι του τρόμου στα Γλυκά Νερά διαψεύδει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου.

έα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η γειτόνισσα της Καρολάιν στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή, σύμφωνα με το Star, περιέγραψε πώς ήταν το κορίτσι την ημέρα του εγκλήματος. Από την εικόνα που έδινε δε φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο με όσα έχει ισχυριστεί ο δράστης.

Η ίδια συνομίλησε με την Καρολάιν στο Viber για περισσότερο από μία ώρα, κυρίως για ζώα. Το κορίτσι φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα. «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία και στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα. «Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ