ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία Πάτρα: Αρχές Ιουνίου το αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στον Ιούνιο, ενώ την την ίδια στιγμή οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται και η ιατροδικαστική υπηρεσία αναζητά νέα στοιχεία.

Παράλληλα, σημαντικά στοιχεία που ανατρέπουν την υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά ισχυρίζεται ότι έχει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Με βάση πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» οι δικηγόροι της ετοιμάζονται να καταθέσουν το αίτημα αποφυλάκισής της, στις αρχές Ιουνίου.

Αν και η γενικότερη εκτίμηση του νομικού κόσμου είναι ότι το αίτημα αυτό δε θα έχει αίσιο αποτέλεσμα, η υπεράσπιση της κατηγορουμένης θα «πατά» σε δύο πυλώνες.

Οι πυλώνες υπεράσπισης

Αρχικά ότι από την προφυλάκισή της μέχρι σήμερα, οι έρευνες δεν ανέδειξαν κάποιο στοιχείο που να ενισχύει το αρχικό της εγκληματικής πράξης.

Επιπλέον, από την ιατροδικαστική έκθεση Μπουζιάνη για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας, προκύπτουν «εμφανή κενά και ερωτήματα» για τους χειρισμούς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Σημαντικό υπόβαθρο αποτελεί για τους δικηγόρους της 33χρονης, αυτό που αποκόμισαν από την ανακρίτρια την ημέρα που ελήφθη η απόφαση προφυλάκισής της, ότι δηλαδή η ίδια η δικαστική λειτουργός έδειξε εμφανώς να προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να μπει στη φυλακή, γι΄ αυτό και τη ρώτησε αν θα δεχόταν τους περιοριστικούς όρους, εφόσον αφηνόταν ελεύθερη.

Σχετικά με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ενδέχεται να υπάρξει και δίωξη για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ