ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Πύργο: Τραγικός θάνατος 60χρονης που τράβηξε κατά λάθος τα καλώδια της αιμοκάθαρσης

Το χρονικό του σοκαριστικού περιστατικού

Τραγικό θάνατο είχε μια 60χρονη χθες το πρωί (20/5) στο σπίτι της στον Πύργο, τραβώντας κατά λάθος τα καλώδια της αιμοκάθαρσης.

Η εκλιπούσα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία της ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε αιμοκάθαρση, αντιμετωπίζοντας συν τοις άλλοις και κινητικά προβλήματα.

Η 60χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσοκομείο του Πύργου όπου πήγαινε καθημερινά για την αιμοκάθαρση και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της μέχρι να κοιμηθεί.

Θάνατος 60χρονης στον Πύργο

Το τραγικό χρονικό του θανάτου της 60χρονης

Χθες το πρωί, ο σύζυγός της, την βρήκε στον κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού είχαν βγει τα καλώδια της αιμοκάθαρσης και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, με την περιοχή να βιώνει άλλη μια τραγωδία προ ημερών.

Ο σύζυγός της, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σπίτι σε μόλις οκτώ λεπτά για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τον σύζυγό, μια λάθος κίνηση της 60χρονης γυναίκας ήταν αιτία που αποσυνδέθηκαν τα καλώδια με αποτέλεσμα να επέλθει ο τραγικός της θάνατος.

Η κηδεία της Αθηνάς Φιντριλή – Βαραμπούτη θα τελεστεί σήμερα (21/5) στις 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ