ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Θα έχουμε το εμβόλιο του κορονοϊού σε λίγες εβδομάδες

U.S. President Donald Trump speaks to reporters during a news conference in the Brady Press Briefing Room at the White House in Washington, U.S., September 10, 2020. REUTERS/Kevin Lamarque

Στο αγαπημένο του τηλεοπτικό δίκτυο το Fox μίλησε ο Ντόναλντ Τραμπ και έριξε ακόμα μια βόμβα. Είπε, ότι οι ΗΠΑ θα έχουν στα χέρια τους το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

«δεν το κάνω για πολιτικούς λόγους, απλά θέλω γρήγορα το εμβόλιο», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε ότι αν δεν έμπαινε εκείνος μπροστά με την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων δεν θα είχαμε εμβόλιο για χρόνια! «Εγώ, επίσπευσα τις διαδικασίες με την υπηρεσία αυτή και θα έχουμε εμβόλιο σε λίγες εβδομάδες. Μπορεί να είναι 4 εβδομάδες, μπορεί να είναι 8… έχουμε πολύ σπουδαίες εταιρείες».

Απορίας άξιον είναι πως θα έχουν οι ΗΠΑ εμβόλιο για τον κορονοϊό την ώρα που οι μεγάλες φαρμακευτικές δεν έχουν ολοκληρώσει όλες τις φάσεις των κλινικών δοκιμών και την ώρα που η AstraZeneca μαζί με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έχουν «παγώσει» τις δοκιμές λόγω των παρενεργειών σε έναν εθελοντή.

NEWSITΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ